lördag, oktober 03, 2009

Kom

Hej Mamma.
Det är jobbigt just nu. Skulle du kunna finnas hos mig lite extra?
Jag förstår inte vad det är jag ska lära mig?
Eller kanske..

Jag saknar dig.

3 kommentarer:

Rebecca Isaksson sa...

jag känner med dig. fölorade min mamma 2002 av en hjärntumör. det värker i både kropp och själ varje dag fortfarande. livet är så orättvist! man kämpar vidare och lever med alla fina minnen i hjärtat! Kämpa vidare!:) kram Rebecca

Anonym sa...

hej!
Jag känner inte dig, men jag känner igen mig i dig...förlorade min älskade mamma 1 juni 2008 och livet står still. Saknar henne nåt så fruktansvärt...hon fick 4 1/2 månad efter det att hon fick sin diagnos....cancer i bukspottskörteln. Jag känner igen mig i det du skriver, jag vill inte acceptera att mamma inte finns mer. Jag kommer att läsa här, för det är skönt att känna igen sig och sina känslor o tankar.

kram Johanna

Sofie Zander sa...

Hej!
Du har ingen aning om vem jag är, vad jag gör här, varför jag skriver här. Men jag vill säga att jag har gått igenom samma sak, min mamma dog i cancer 2005, då var jag 9 år. Och jag lever än idag.
Jag känner med dig. Ibland känns det som om livet bara rinner ur händerna på en, men sluta aldrig kämpa! Det är nog det som är viktigast.
Om du känner att du behöver eller vill prata om detta, eller om andra saker som hör till livet, så får du maila mig om du vill.
Sluta aldrig kämpa,

Kram Sofie
devils_daughter@live.se