söndag, maj 30, 2010

Mammas dag

Det är din dag idag! Vad gör man i himlen på mors dag? Hoppas du fick kaffe på sängen imorse. Det var vad du brukade önska dig.

Jag saknar dig mycket. Snart åker jag hem till Skellefteå och jag undrar om det någonsin kommer kännas naturligt att du inte är där. Sofie fyller 20 i sommar, tänk om jag kunde ge henne en kram av dig i present.

2 kommentarer:

Pappa sa...

Mamma brukade vilja ha kaffe när hon vaknat, inte på morron . .
Mamma fick en ros från var och en av oss i morse . .
Självklart kan du ge din syster en kram från mamma. Halva du, är ju mamma. .
Förstår att det kommer en "bubblauppkänsla" varje gång du kommer hem, den gör ont, men kommer nog att bli kortare för var gång.

Cássandra sa...

Hej Linas mamma, jag är övertygad om att du läser och har koll på din älskade flicka!

Jag ville bara berätta för dig hur mycket det märks på henne att du fyllt henne med kärlek, hon är så trygg och ödmjuk. Varm och älskvärd. Jag har aldrig träffat en människa som är så god som din Lina är, så mån om andra människor ... ibland för snäll för sitt eget bästa. Meen hon tuffar till sig och är en jävlans stark person!

Hon känner dig varje dag och hon berättar hur du är ständigt närvarande i hennes liv. När det lyser i Linas ögon så kan jag ana att hon är lik dig fast att jag aldrig sett dig, jag kan känna att hon är lik dig och att du är med i varje leende hon spricker upp i. Hon pratar mycket om dig och jag älskar att lyssna, ibland sitter vi och ler .. ibland blir våra ögon glansiga. Men du är fortfarande levande för henne, du ger henne fortfarande tröst och styrka. Det är fantastiskt, magiskt..

Tack för att du skapat denna fantastiska människa, och vilken lycka att du gett henne redskap att fortsätta skapa sig själv efter att du lämnade livet här på jorden.

Hoppas att det finns något vackert där på andra sidan och att allt som är svårt här hos oss är så mycket enklare hos dig.

Kram Cássandra